Vyšnių milteliai

17,97 67,20 

Išvalyti

Aprašymas

Vyšnia (lot. Cerasus) – erškėtinių (Rosaceae) šeimos slyvinių (Prunoideae) pošeimio augalų pogentė.  Vyšniose esančios skaidulos – gerina virškinimą, padeda pasisavinti baltymus ir riebalus. Teigiama, kad vyšnių saujoje – yra maždaug ketvirtis dienai rekomenduojamos skaidulų normos.
• Vyšnios žadina apetitą.
• Vyšniose daug geležies, todėl tinka gydant mažakraujystę.
• Vyšnios pasižymi magnio gausa, kuris kartu su kalciu ir vitaminu D stiprina kaulus, todėl vyšnios itin tinka vyresnio amžiams žmonėms. Vyšnios slopina raumenų skausmus, tad po aktyvaus poilsio ar po sunkių darbų ar intensyvių treniruočių – vyšnios būtų puikus desertas.

Energetinė vertė 100 g: 280,00 kj/ 66,00 Kcal, riebalai 0,20 g, Sočiosios riebalų rūgštys 0,10 g, Angliavandeniai 14,00 g,  Cukrūs 0,00 g, Baltymai 1,30 g, Druska 0,00 g.

Papildoma informacija

Fasuotė

250 g, 500 g, 1 kg